Den här hemsidan är i demoläge. Klicka här för att aktivera/lansera site. Skapa din egna hemsida med Easyweb

Om oss

Vi har egen erfarenhet av att anlita städfirmor.

Ren Standard är beläget i Stockholm och startade sin verksamhet år 2003. Vi den tidpunkten drev vi ett tjänsteföretag inom en annan bransch. Som företag hade vi själva behov av en städfirma som höll rent hos oss. Genom åren provade vi ett flertal olika leverantörer. Kvaliteten och servicen varierade. När vi ser tillbaka, kan vi konstatera att missnöjet över våra städfirmors arbete var ganska stort. Det hände ofta att städningen inte gjordes ordentligt, trots upprepade anmärkningar och dessutom för en tjänst vi faktiskt hade betalat för.

Vi gjorde andras brister till vår styrka. Det här måste gå att göra bättre, sade vi och började fundera på att själva starta ett städföretag. Vi visste ju av egen erfarenhet vilka krav vi ville kunna ställa på den städfirma vi anlitar, så varför inte använda den kunskapen? Vårt enkla motto blev därför att göra andras brister till vår styrka. Med andra ord: Vi strävar efter att vara ett städföretag som vi själva skulle vilja anlita! 

Vi är alla delägare. För att uppnå en jämn och hög städnivå har vi involverat varje städare i ett delägarskap, som gör var och en av oss till en mycket engagerad och pålitlig medarbetare.